SStort kor med 31 sangere fra hele landet

KOM OG OPLEV SYNG SELECTED i en dobbeltkoncert med Svogerslev Hornorkester under ledelse af Bjarne Donovan

Lørdag den 9. november – kl. 15.00 – 17.00 – i Lynghøjskolens Teatersal

Billetter kan købes på www.billetto.dk eller ved indgangen på selve dagen.
Prisen er kr. 80,- / studerende kr. 50,- plus gebyr.

Om SYNG SELECTED: SYNG SELECTED er et kor på meget højt niveau med 31 sangere i alderen 18 til 30, som har til formål at fremme korsang på alle niveauer i hele landet. SYNG SELECTED er et projektkor, som mødes til øve-weekender 4-5 gange årligt, og derudover har de koncerter i ind- og udland. Koret ledes af Tine og Christian Fris-Ronsfeld (tidligere Line Groth og Thue Thesbjerg).

Maria Nordal Rasmussen er barnefødt i Svogerslev og aktiv i SYNG SELECTED. Da Tim Bang formand for Svogerslev lokalråd hørte første gang om koret, kontaktede han straks Svogerslev Aftenskole, hvor Jørn Pedersen var klar med det samme for at få dette spændende arrangement til byen

Blandt nogle af korets seneste oplevelser kan nævnes en andenplads i den internationalt anerkendte korkonkurrence ved Aarhus Vokal Festival 2017, optrædener i DR’s koncertsal og Musikkens hus i Aalborg som vokalbacking for Stine Bramsen samt deltagelse ved Dessert Voices festivalen 2018 i Sde Boker i Israel.

Dette arrangement er et samarbejde mellem SYNG SELECTED,
Svogerslev Aftenskole samt Svogerslev Lokalråd

Download A4 Plakat her under:

Syng Selected A4 plakat